Translate

6 Ekim 2015 Salı

Nerde kaldın Cansu???

Helluuu,

Kafa tatilindeydim. Cidden kafa tatilindeydim. Her okul bitiren bunu yapmalı. Bence kafam daha çok karıştı ama olsun en azından denedim :))) Şimdi fotoğraflarla kısa bi özet geçip eski tempomuza geri dönelim diyorum. 



İlk olarak Mersin e gittiğimi söylemeliyim. Hem bayramdı hem de çok sevdiğim fakat 6-7 yıldır görmediğim halamı görmeye gittim. İnanın ki 20 gün falan kalmak hiç aklımda yoktu ama halamla o kadar çok eğlendik ki dönemedim. Tabi bir de tembellik, deniz, soğumayan hava, bronzlaşma sevdası vs :))) Ay kaldım işte. Hı bir de enfes yemekler..... Zaten kilo aldım. Ama hepsi de güzel kilolardı :D



Size burda şöyle makyaj, böyle kozmetik diye anlatmak isterdim LAKİN makyaj yapmadım. Hatta size yemin ederim döndüğümde rimel sürerken kaşımın altını yanlışlıkla full boyadım. Fırça falan tutamıyordum. Bütün farları gözümün içine içine sokup kendimi ağlattım falan yanlışlıkla. Rujları taşırdım. Demem o ki MAKYAJ YAPMAYA YAPMAYA İNSAN NASIL YAPILDIGINI UNUTUYOR ARKADAŞLAR. Ancak cilt bakım rutinlerim, güneş ürünleri falan oldu tabi. O kadar da dünyevi işleri boşvermedik. DAHA BİZ ÖLMEDİK :DD Onları da aşırı uzun bi şekilde Instagram hesabım olan @pineapplepieblog da paylaştım. Hatta insanlar OF YA AMMADA UZUN falan diye tepkiler verdiler :D İnanın, sıkıcı olmasın diye elimden geleni yapıyorum. Bazılarınız seviyor gibi... Bilemedim. Sevmiyorsanız da söyleyin de kendimizi rezil etmeyelim. Yazacağım diye ellerim ağrıyor benim. Ama ben yapıcam bunu yani arada. Seviyorum ben. Alışın :) 

Neyse işte bu fotoğrafları kardeşime çektiriyordum. Boş küçük bi havuzda falan takıldık. Şimdi çocuğun sanatsal yeteneği falan vardır diye böyle çakralarını açmak için herşeyi yaptım. Beni yönlendiriyor. ÇOK HARİKASIN BÖYLE DUR EVVET SÜPER DEVAM diye motive ediyor. Birlikte baya eğlendi. Kendisinin de çok hoşuna gitti bu iş. Bundan sonra fotoğraflarımın çoğunu ona çektirirm. Güzel ekip olduk kardeş :) UMARIM OKUYOSUNDUR BLOGUMU KARDEŞİM. 


İşte bu da bayramlığım :DDD ve halamın yaptığı yemeklerden asla kısmadığımın kanıtı göbeğim. Oturunca göbeğiniz çıkmıyo mu sizin? Benim çıkıyo. Bence çıksın. Çıkmayanları samimi bulamıyorum :)))) 




Allahım bu Mersin'in denizine ilk gün alışamadım. Dedim bu nedir ya SICAK?? ve inanılmaz tuzlu. Ben böyle bir tuzluluk görmedim. İnsan rahatsız oluyor yani öyle bi tuzlu ve sıcak. Bir de bulanıktı falan ayar oldum. Hayır da dibini göremediğim sularda tedirgin oluyorum. Sıcaklayınca duşa giriyodum denize değil. Neyse ikinci gün falan düzeldi. Berraklaştı böyle. Bir de kaynak varmış yakınlarda, siz yüzerken denk geliyor. Ama nasıl soğuk bir su. Şok suyu resmen. Bi de 10 sn de bi denk geliyor yani:D çok güzeldi. Tuzluluk devam ama o kadar da olsun. Sürekli şikayet de etmeyelim.

Vahşi bi doğa vardı. Yüzerken ne kaplumbağalara denk gelmedik. Ne yunuslar geçmedi. Ne yengeçler yarabbim. Yengeçler hakikaten iğrençti. Böyle korkunç yengeçlerdi. Kırmızı olsalar canımı yesinler. Ama kayayla aynı renk kamufle olan cinslerdi. Ben öyle karaktersiz yengeç sevmiyorum. Bir de sitenin pelikanları var. Balık restorantı olan bir amcanın pelikanları. Onları beslediği için pelikanlar bunu çok seviyor (1 çift pelikan işte) sürekli sevdiriyorlar kendilerini. Ben severim de yani asla güvenmem şimdi pelikana da. Pelikana da güven olmaz arkadaşlar yani. Gagası nasıl uzun insanın aklını alır. Gıdısında zaten uçsuz bucaksız kese var. İstese bu ikisi bütün denizi içer. Ama istemiyorlar .Tabi belli de olmaz şimdi pelikana. Evcil hayvan da değil. Ama o adamcagız bunları nasıl hırpalayarak seviyor. Gagalarından tutup tutup seviyor. Özenmedim değil çünkü çok havalı. Ona hiç birşey yapmıyorlar allahsız pelikanlar. Herkesin kedisi köpeği hamster ı olur adamın pelikanı var. Ne kadar da cool bişey ya. Keşke benim de pelikanım olsa. Pelikan. Keşke biraz daha pelikan diyebilsem şu hayatta hahahahaha ay delirdim. 




Şu örgü croptop a bayıldım. İnstagram da @pineapplehandmade diye bir hesaptan aldım. Hatta ona ben yaptırdım. Dedim bu renk bu model olsun. Olur mu,? Sağolsun yetenekli elleriyle yaptı. Hem de piyasadakilerden baya uygun fiyata yaptı sağolsun. Çok kullanışlı değil yüzmek için ama çok güzel görünüyor. Normal üst olarak da giydim ben çok. Güzel günlerdi. 




Şu bitkinin de güzelliğine bakın. Sitenin en güzel şeyiydi. Önünde fotoğraf çekmelere doyamadım. Adı ne bunun saz mı? Emojisi bile var ama adını ben bilmiyorum çok utandım. Saz bence bu sazlık bunlar. Hadi bunu adı saz olmasın da beni bi rezil edin bakayım bekliyorum :))

Instagramdan bana söylediğiniz, Mersin ile ilgili çoğu şeyi yapmaya çalıştım. Yani demek istediğim herşeyi yemeye çalıştım.Tantuni,kerebiç,kar gibi buzdan yapılan bi tatlı gibi bişey var ondan yedim bol bol:D Sıkma yedim. Ay herşeyi yedim. Hepsi de çok güzeldi valla. Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum o yüzden. SAYENİZDE KILO ALDIM AMA.





Her gün güneş gören saçlarımı cidden şu yağ kurtardı. Çok sevdim ya ben bunu. Zaten sevmiştim bi tek bunu getirdim yanıma çünkü ne gerek var başka şeyler taşımaya. Başka başka yağlar da seviyorum da güneşlenmeli tatillerde cidden bu arkadaşlar. Saçlarımda şuan sıfır kuruma sıfır yıpranma. Ağırlaştırmıyor güzel de kokuyor. Ben abartmıyorum saçıma 7-8 pompa kullanıyorum. Bu yağı resmen içiyor benim saç. Öyle de kuru bi saç. Bir de organix in yağını almıştım en son onu da daha denemedim deneyeceğim inşallah. Zaten görürsünüz paylaşırım. 

CarrotCare şampuan ve saç kreminden bahsedeyim. İlk defa havuç özlü bir şampuan duyuyorum veya kullanıyorum. İçerisinde tuz bulundurmuyormuş. Biotin içerdiği için de saçların hızlı uzadığını vaadediyor. Ama benim saçlar zaten hızlı uzadığı için böyle bir özelliği kovalamıyorum hiç. Benim hoşuma giden özellikleri doğal olması, kokusu, şampuanın çok güzel arındırıyor olması ve kremin de beraber kullanımda çok güzel nemlendirmesi. Zira saçlarım kuruluktan vefat ediyor. Ben çok sevdim diyebilirim. Tek eksi yönü sanırım fiyatı, ikisi 79 tl. O da normal ama, içeriği çok güzel çünkü. Temin etmek isteyenler için tık tık.

Tangle teezer tarak zaten efsane benim için. Saçımı tarayacağım diye 55 dk ugrasıyordum. Abartmayayım ama 15-20 dk alıyordu kesin. Şimdi çok daha kolay oluyor, 5-10 dk da açıyor ki bu benim için bir mucize. Daha az kırdığı, dökülmeyi azalttığını ben okudum ama kendimde öyle birşey gözlemlemedim. Maşallah her yer saç bizim evde. Hep dökülüyor hele ki bu aralar çok fena :( 
Bu tarağı Sephora da bulabilirsiniz.

Le Petit Marseilliais duş jellerinden de favori kokum bu oldu, pamuk ve gelincik sütü. Ay çok güzel kokuyor gerçekten. Çok da bi şeyi yok duş jeli işte güzel kokan duş jeli bu. Uygun da fiyatı. Watsons gratis lerde var. Her yerlerde var. 



Çok kitap okuyup, kendimce dinlendiğim, genelde yalnız kaldığım ama aslında onun da güzel bişey olduğu, nefes aldığım , dünyanın en güzel yemeklerini yediğim, her gün dondurma yediğim ve çekirdek çitlediğim, bol bol yüzdüğüm, çok müzik dinlediğim, çok bulmaca çözdüğüm, yine kurban eti yada etli şeyler yemediğim, bol bol ' cancanım' diye çağrıldığım, her gece okeyde show yaptığım, maviye doyduğum bir tatil oldu. Aileyle vakit geçirmek çok güzel arkadaşlar ben özlemişim. Ayrıca da hiç bir fikrim olmayan bir şehirle tanışmış olduğum için mutluyum. Yavaş yavaş buradaki yazıların dozajını da oturtmayı planlıyorum ama yalan yani. Baştan beri hep bunu yazıp yazıp 1 ay 2 ay arazi oluyorum :D ama çok merak eden oluyorsa Instagrama bekleriz. 

Hepinizi öpen Cansu :))))




17 yorum:

  1. Yaa çok tatlısın böyle yazıları daha çok yazmanı söylemiştim hepimiz senim düşüncelerini merak ediyoruzz seni seviyorum güzellikk @princessofpale ben^^

    YanıtlaSil
  2. Hey, bu kadar samimi yazıları olan birisi bu duruma son vermemeli! Youtube, instagram yorucu oluyor belki ama blog her zaman güzeldir diyorum ve acaba yeni yazılar gelecek mi merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Cansu zayıflama videonu izleyip burger kinge gittik ve tatlı yedik sanırım asla başaramayacağız ��

    YanıtlaSil
  4. ne kadar samimi yazılar bunlar yaa devamının gelmesini herkes benim kadar isterdi heralde yazılar bittiği için gerçekten çok üzgünüm :(

    YanıtlaSil
  5. http://beamingblonde.blogspot.com.tr/ yeni blogumm herkesi bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. merhabalar blogumu ziyaret ederseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  7. Cansu abla keşke buluşma duzenleseydin en sevdiğim youtubersın bu arada. O buzlu şeyde karsambaç olabilir yada karsanbaç.

    YanıtlaSil
  8. youtube,instagram derken bloğuna da zaman ayırman çok güzel bir şey şahsen ben de blogu her şeyin üstünde tutuyorum yazmak en iyisi

    YanıtlaSil

  9. acelyass.blogspot.com
    herkesi bekleriim:)

    YanıtlaSil
  10. Lol yuzyildir yazmaman peki cansu:d bari videolarin altina link koyma :(( hevesim kiriliyo

    YanıtlaSil
  11. sana dair her şey sana bir tık ötede...

    YanıtlaSil
  12. KAC ZAMAN OLDU BLOGUNU UNUTTUN CANSU BASLADIGIN YERE GERI DON !!!

    YanıtlaSil
  13. Hahahahaja lol 2021 yılında bloguna denk gelmek guzel oldu daha once yasim pek ermediginden buralar benim ortamım degildi ama epey keyifliymis okumasi da simdi de boyle bir sey yazdan okusan ne guzel olur aslinda ya da en axindan video at o da yeter aslinda sincerely,
    crazyhoney

    YanıtlaSil